Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Iciripiciri blog

Eszem ágában sincs panaszkodni, hiszen mindenki azt csinál az idejével, amit akar, de bevallom a munkahely-háztartás-család kombó mellett jó pár éjszakám telt el a webshop-csiszolgatásával (ami még így is messze van attól, amit szeretnék), a beszállítókkal való kapcsolatfelvétellel, vámösszeg számítgatással, stb. Néha a hátam közepére kívántam az egészet, fáradt voltam és nyűgös. Máskor meg annyira felspannolt, hogy mennyi mindent tanultam, hogy szabályos flow élményben volt részem. 

Mindezt csak azért írom le, hogy összeszedjem a bátorságom és Tőletek is segítséget kérjek. Nagyon szeretném a jövőben a szortimentet növelni, új termékeket behozni, rengeteg ötletem van, de nagy szükségem lenne a Ti javaslataitokra, arra, hogy milyen színű/formájú/méretű melltartóra lenne igényetek. Ugye segítetek? Várok minden hozzászólást!

hello@iciripiciri.hu

 

 

 

2020. 03. 01. 17:22:05

Nem vagyunk egyformák, mindenki másképp öltözik, más ruhákat kedvel és ahhoz – logikusan - más fajta melltartó dukál, de abban, azt hiszem, mindannyian egyetérthetünk, hogy az lenne a nyerő, ha egy melltartó nem zavarna, ha igazán kényelmes lenne, sőt olyan abszurd ötleteim is vannak: „észre sem vennénk, hogy rajtunk van” (erre igazán kevesen képesek).

2020. 02. 02. 19:19:15
Nem tudom ki, hogy van vele, nekem kamaszkorom egyik kedvenc könyve volt az Elfújta a szél, amit aztán többször is kiolvastam később pedig a filmet is megnéztem párszor. Mindig emlékezetes maradt az jelenet, amikor Scarlett dadája, Mammy igyekezett minél vékonyabb derekat fűzni, az egyébként is karcsú leányzónak. Tetszett a dolog bevallom, olyan nőies volt, csinos és szép, amely jelzők a  kamaszlányokat messzire elkerülik (vagy legalábbis normális kamaszként az ember így gondolja;).  Persze mai fejemmel már látom, hogy milyen végtelenül kényelmetlen dolog lehetett fűzőben bájologni; nem elég, hogy levegőt alig kapott az ember lánya még így, léghiányos állapotban férjet is igyekezett fogni magának, hiszen annál fontosabb feladata nem is nagyon létezett akkoron egy 16-17 éves hölgynek.  
2020. 01. 28. 14:59:01

Van még olyan manapság, hogy sikk? Él még olyan asszony, lány, nő, aki pár ruhából úgy tud öltözni, mint anno egy úrinő? Vagy az évtizedek alatt elveszítettük mi nők azt a tudást, sőt mi több a vágyakozást is erre a tudásra?

2020. 01. 19. 21:04:27

Azt már tudjuk, hogy a gazdag férfiak jobban kedvelik a kisebb melleket, ezen már kiörvendeztük magunkat korábban, úgyhogy állon most itt egy felsorolás arról, hogy vajon miért is kedvelik a mondjuk 80 AA kosaras melltartót viselőket az erősebbik nem képviselői. Jelzem ezeknek semmilyen tudományos magyarázata nincs, úgyhogy ennyire vegyük komolyan. wink

2020. 01. 13. 19:43:15
Nem túl széles körben, azaz egy emberen végzett hosszadalmas kutatásom eredménye az, hogy IGEN kedvelik. Viccet félretéve, olyan meglepő tanulmányba botlottam, amely azt vizsgálta meg, hogy vajon mely férfiak kedvelik a nagyobb mellű és mely férfiak a kisebb mellű nőket. 
2020. 01. 06. 19:46:35

2019. dec. 11, Miami - A Magyarországon egyedül a www.iciripiciri.hu webshopban kapható Eberjey márkát választotta a Salon International de la Lingerie, nemzetközi fehérnemű és fürdőruha kiállítás „2020-as év divattervezőjének”.

2020. 01. 06. 08:47:48
Perfect imperfection, azaz a légy tökéletes, a magad tökéletlenségével – hirdeti a Marie Claire és mi az iciripicirinél mélyen egyetértünk. 
2019. 11. 26. 19:38:46
Gondolj csak bele, valami apróbb baleset ér, és egy jóképű mentős egy sármos tűzoltóval karöltve ráncigál ki a kocsiból és kiderül, hogy a melltartód, nos... hagy némi kívánnivalót maga után. Szörnyű már a gondolat is, ugye?
2019. 11. 06. 21:43:50
2019. 11. 02. 19:55:26

Na ja, 20 évesen az ember sok szempontból téveszmében él. Akkortájt az ember lánya hajlamos azt hinni, hogy megússza a fránya öregedést, neki ez kimarad, távoli, ködös dolog az egész, ami talán soha nem jön el. Ez nem is annyira hit, egyszerűen nem foglalkozunk vele, olyan végtelennek tűnik az, ami előttünk áll, hogy szinte sürgetjük az időt, hogy kezdődjön már el az IGAZI élet. Ami, aztán ha elkezdődik, akkor csak kapkodjuk a fejünket, hogy hogyan lett a most született édes kis picurkánkból hirtelen pattanásos kamasz.

Keresés