Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Iciripiciri blog

Eszem ágában sincs panaszkodni, hiszen mindenki azt csinál az idejével, amit akar, de bevallom a munkahely-háztartás-család kombó mellett jó pár éjszakám telt el a webshop-csiszolgatásával (ami még így is messze van attól, amit szeretnék), a beszállítókkal való kapcsolatfelvétellel, vámösszeg számítgatással, stb. Néha a hátam közepére kívántam az egészet, fáradt voltam és nyűgös. Máskor meg annyira felspannolt, hogy mennyi mindent tanultam, hogy szabályos flow élményben volt részem. 

Mindezt csak azért írom le, hogy összeszedjem a bátorságom és Tőletek is segítséget kérjek. Nagyon szeretném a jövőben a szortimentet növelni, új termékeket behozni, rengeteg ötletem van, de nagy szükségem lenne a Ti javaslataitokra, arra, hogy milyen színű/formájú/méretű melltartóra lenne igényetek. Ugye segítetek? Várok minden hozzászólást!

hello@iciripiciri.hu

 

 

 

2019. 10. 09. 20:38:31
85AA a melltartóméretem. És igen, bevallom nagyon élveztem a babavárás és a szoptatás időszakát, amikor sikerült B kosarasra növesztenem a melleimet. Furcsa volt, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem tetszettem magamnak. 
2019. 09. 29. 16:38:23

Minap kedves ismerősömmel női dolgokról trécseltünk: háztartás, gyereknevelés, főzés és MELLTARTÓK. Ahogy meséltem neki a kis mellű méret-problémákról, arról hogy milyen nehéz melltartót találni AA, vagy esetleg AAA kosárra, merült fel a kérdés, hogy vajon nagy méreteknél a CC, vagy DDD egyre növekvő méretet takar, mint, ahogy nálunk egyre kisebbet? És akkor hirtelen eszembe villant, hogy előfordulhat, sokan nem is tudják postosan mi a különbség a 80A, 80AA és 80AAA kosárméretű melltartók között. Márpedig ez tényleg fontos dolog, ha szeretnénk végre egy olyan melltartót, ami nem áll el és pontosan illeszkedik ránk a kosár.

2019. 09. 27. 05:46:12

Találtam egy szenzációs cikket a neten, arról milyen ruhákat, felsőket érdemes felvenni, ha valaki, úgy, mint jómagam A, AA kosaras melltartót hord. Amit nagyon érdekesnek találtam az az, hogy rengeteg trükköt alkalmazok én is, úgymond öntudatlanul, vagy egyszerűen az évek tapasztalata alapján és szerintem sok tanácsnál Ti is ugyanezt fogjátok érzeni. Szinte látni vélem a mozdulatot, ahogy a fejetekhez kaptok: „De hiszen nekem a csíkos a kedvencem”  smiley

2019. 09. 22. 21:27:54
Az angol, sister size-nak hívja azt a kiegészítő méretezést, amellyel megkönnyítheted az életed, ha eddig gondot okozott a melltartók vásárlása. 
2018. 09. 09. 00:00:00

Mit is nevezünk T-shirt melltartónak?

Mivel használom ezt a fogalmat a weboldalamon, gondoltam, nem árt tisztázni pontosan milyen melltartóra gondolok, ha T-shirt melltartóról beszélek.

2019. 08. 17. 22:13:44
Az általunk ismert és általunk hagyományosnak nevezett melltartó aránylag új-keletű találmány, de a nők már a régi időkben is nők voltak és tetszeni akartak, ergo, ha kellett felpolcolták, ha kellett lelapították a ciciket a mindenkori korízlésnek megfelelően.
2019. 07. 07. 21:41:41
Mi is a bralette? Nos, ha anyukádat kérdezed lehet, hogy nem tud erre válaszolni, mert ez is egy aránylag újonnan megjelent fogalom a divatpiac egén.

Keresés