Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Iciripiciri blog

Eszem ágában sincs panaszkodni, hiszen mindenki azt csinál az idejével, amit akar, de bevallom a munkahely-háztartás-család kombó mellett jó pár éjszakám telt el a webshop-csiszolgatásával (ami még így is messze van attól, amit szeretnék), a beszállítókkal való kapcsolatfelvétellel, vámösszeg számítgatással, stb. Néha a hátam közepére kívántam az egészet, fáradt voltam és nyűgös. Máskor meg annyira felspannolt, hogy mennyi mindent tanultam, hogy szabályos flow élményben volt részem. 

Mindezt csak azért írom le, hogy összeszedjem a bátorságom és Tőletek is segítséget kérjek. Nagyon szeretném a jövőben a szortimentet növelni, új termékeket behozni, rengeteg ötletem van, de nagy szükségem lenne a Ti javaslataitokra, arra, hogy milyen színű/formájú/méretű melltartóra lenne igényetek. Ugye segítetek? Várok minden hozzászólást!

hello@iciripiciri.hu

 

 

 

2019. 11. 26. 19:38:46
Gondolj csak bele, valami apróbb baleset ér, és egy jóképű mentős egy sármos tűzoltóval karöltve ráncigál ki a kocsiból és kiderül, hogy a melltartód, nos... hagy némi kívánnivalót maga után. Szörnyű már a gondolat is, ugye?
2019. 11. 06. 21:43:50
2019. 11. 02. 19:55:26

Na ja, 20 évesen az ember sok szempontból téveszmében él. Akkortájt az ember lánya hajlamos azt hinni, hogy megússza a fránya öregedést, neki ez kimarad, távoli, ködös dolog az egész, ami talán soha nem jön el. Ez nem is annyira hit, egyszerűen nem foglalkozunk vele, olyan végtelennek tűnik az, ami előttünk áll, hogy szinte sürgetjük az időt, hogy kezdődjön már el az IGAZI élet. Ami, aztán ha elkezdődik, akkor csak kapkodjuk a fejünket, hogy hogyan lett a most született édes kis picurkánkból hirtelen pattanásos kamasz.

2019. 10. 25. 02:10:00
Alig érsz haza, már veszed is le a melltartódat? Azt hiszem, ezt a nők többsége elmondhatja magáról, úgyhogy emiatt igazán nem kell aggódnod. Mindannyian kényelmes cuccokban érezzük magunkat a legjobban és otthon szívesebben ledobjuk a szűk farmert, a bevágós bugyit, vagy a push-up-ot. De ha már-már a nap fénypontjának minősül, hogy ledobod a textil, akkor elég nagy az esély arra, hogy nem a megfelelő méretű melltartót hordod.
2019. 10. 22. 05:54:56

Figyelem! Nyugalom megzavarására alkalmas elemeket tartalmazhat!

Vicces kis összeállítást találtam a neten arról, hogy milyen problémákkal kell megküzdened, ha kicsi a melled. Én jókat kacarásztam rajtuk, azaz magamon, úgyhogy jöjjön egy hevenyészett fordítás, vagy kivonat, kinek, hogy tetszik:

2019. 10. 09. 20:38:31
85AA a melltartóméretem. És igen, bevallom nagyon élveztem a babavárás és a szoptatás időszakát, amikor sikerült B kosarasra növesztenem a melleimet. Furcsa volt, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem tetszettem magamnak. 
2019. 09. 29. 16:38:23

Minap kedves ismerősömmel női dolgokról trécseltünk: háztartás, gyereknevelés, főzés és MELLTARTÓK. Ahogy meséltem neki a kis mellű méret-problémákról, arról hogy milyen nehéz melltartót találni AA, vagy esetleg AAA kosárra, merült fel a kérdés, hogy vajon nagy méreteknél a CC, vagy DDD egyre növekvő méretet takar, mint, ahogy nálunk egyre kisebbet? És akkor hirtelen eszembe villant, hogy előfordulhat, sokan nem is tudják postosan mi a különbség a 80A, 80AA és 80AAA kosárméretű melltartók között. Márpedig ez tényleg fontos dolog, ha szeretnénk végre egy olyan melltartót, ami nem áll el és pontosan illeszkedik ránk a kosár.

2019. 09. 27. 05:46:12

Találtam egy szenzációs cikket a neten, arról milyen ruhákat, felsőket érdemes felvenni, ha valaki, úgy, mint jómagam A, AA kosaras melltartót hord. Amit nagyon érdekesnek találtam az az, hogy rengeteg trükköt alkalmazok én is, úgymond öntudatlanul, vagy egyszerűen az évek tapasztalata alapján és szerintem sok tanácsnál Ti is ugyanezt fogjátok érzeni. Szinte látni vélem a mozdulatot, ahogy a fejetekhez kaptok: „De hiszen nekem a csíkos a kedvencem”  smiley

2019. 09. 22. 21:27:54
Az angol, sister size-nak hívja azt a kiegészítő méretezést, amellyel megkönnyítheted az életed, ha eddig gondot okozott a melltartók vásárlása. 
2018. 09. 09. 00:00:00

Mit is nevezünk T-shirt melltartónak?

Mivel használom ezt a fogalmat a weboldalamon, gondoltam, nem árt tisztázni pontosan milyen melltartóra gondolok, ha T-shirt melltartóról beszélek.

Keresés