Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

T-shirt melltartó

T-shirt melltartó

Mit is nevezünk T-shirt melltartónak?

Mivel használom ezt a fogalmat a weboldalamon, gondoltam, nem árt tisztázni pontosan milyen melltartóra gondolok, ha T-shirt melltartóról beszélek.

T-shirt póló angolul, gondolom, ezt a többség tudja, a T-shirt bra, vagy T-shirt melltartó pedig egy olyan melltartó, amelyet kifejezetten póló alá ajánlanak. Meg is mondom miért. Ugyanis az ilyen jellegű melltartók úgymond „láthatatlanok”; a kosáron nincs varrás, ami átlátszik, az anyaguk és felületük sima, a kosár pedig általában előre formázott. A T-shirt melltartó kosara általában félig fed, jobban, mint egy push-up és kevésbé, mint egy sport-melltartó kosara.

Gyártótól, fajtától és a vásárlók ízlésétől függ, hogy az ilyen típusú melltartónk merevítős, vagy sem. Én személy szerint, ha tehetem, nem viselek merevítős melltartót, de be kell ismernem, hogy bizonyos ruhák alá push-up dukál, amivel általában a merevítő is együtt jár.  Valamit valamiért, nem igaz? ;)

Hogy mikor vegyünk T-shirt melltartót? Nos, szerintem ilyen melltartót vegyünk először. Ugyanis ezt bárhol és bármikor viselhetjük. Persze hordhatjuk póló alatt (is), de ugyanolyan jó szolgálatot tesz egy blúz, vagy szűkebb szabású ruha alatt, ha nem szeretnénk, hogy a melltartón lévő csipkét, virágot, díszítést, miegymást mindenki lássa (elég, ha csak az sejti, akinek szánjuk J)

Tipikusan az a melltartó, amit csak felkapok és már szaladok is. Tisztára, mint a Was&Go a samponoknál….

Keresés